Spring naar inhoud

Welke dominante meester wil geile grenzen verleggen met de 65 jarige bloedgeile rijpe milf Submarja uit Limburg.

Verdrietig genoeg is mijn man gestorven. Daarbij verloor ik niet alleen mijn levenspartner en mijn maatje maar ook mijn Meester. Ik zoek daarom hier naar een man die die laatste rol weer kan vervullen. Grenzen zijn er vrijwel niet bij mij. Er is maar weinig wat ik niet gezien en gedaan heb. Ik doe aan volledige toewijding en jij mag me gebruiken zoals jij dat wilt. Eerst even contact opbouwen zodat ik weet met wie ik van doen heb.

submarja,

2 gedachten over “Welke dominante meester wil geile grenzen verleggen met de 65 jarige bloedgeile rijpe milf Submarja uit Limburg.

  1. quinten

    Dominante jonge man maar ervaring als meester. Kennismaken prive? Meer gegevens verstuurd dus antwoord maar asap

Reacties zijn gesloten.