Spring naar inhoud

Welke lekkere man durft een heftig afspraakje aan met de 55 jarige dominante milf JelenaBE uit Antwerpen.

Ik ben een volslanke rijpere dame die al een aantal jaren zich actief bezighoudt met de BDSM. Ik ben Dominante en hou graag de touwtjes in handen. Ik ben streng, maar wel rechtvaardig, en iemand die nieuw is in dit wereldje zal ik altijd goed begeleiden. Naast mijn passie voor de SM heb ik ook nog wel andere bezigheden hoor, ik reis graag, lees veel en heb een goede baan die me helaas meer dan 40 uur per week kost. Ik heb een open relatie, mijn partner heeft zelf niet veel met SM en laat me vrij om me op dat gebied te vermaken met anderen. Je bent een man die oprecht interesse heeft in SM. Ervaring is niet noodzakelijk, ik laat je graag met dit wereldje kennis maken.

JelenaBE,

1 gedachte over “Welke lekkere man durft een heftig afspraakje aan met de 55 jarige dominante milf JelenaBE uit Antwerpen.

  1. Quinten

    Hey jelena ik las u adv en deze spreekt mij enorm aan aangezien ik al lang een droom heb om mij te wagen in het het wonderen wereldje van sm bdsm dus heb effe mij stoute schoenen aan getrokken en u deze mail gestuurd zou u mij mijn eerste ervaring hierin willen geven. Lijkt me echt super geil door een vrouw gedomineerd te worden en de rollen is om te keren en mij als lustobject te laten gebruiken en hard onder anderhanden genomen te worden bv met een strapon .ik ben een 34 jarige man uit antwerpen kan mij vrij verplaatsen. Dis indien u het ziet zitten zou ik graag eens nader kennis maken mvg quinten

Reacties zijn gesloten.