Spring naar inhoud

Welke onderdanige man wil lekker stout doen met de 57 jarige dominante oma MrsSasha uit Antwerpen.

Ik ben niet het standaard typetje oma, ik hou van kinky, bind je graag vast en berijd je graag! Een beetje sm ben ik ook niet vies van. Ik zit in een LAT relatie, zie mijn partner af en toe dus een gaatje voor jou kan ik wel maken want mijn partner houd hier niet van. Hou jij ook niet van standaard, en wil jij ook lekker stout met mij doen, dan ben ik graag jouw meesteres en geef jou opdrachten als je die durft uit te voeren.

MrsSasha,

1 gedachte over “Welke onderdanige man wil lekker stout doen met de 57 jarige dominante oma MrsSasha uit Antwerpen.

  1. Chris

    Loochenen ja ik weet echt niet of ik dit durf met deze dominante dame. En u zal mij dan ook dag en uur meedelen waar ik moet aanbellen. Oei,oei oei 'k begin alvast al bang en zenuwachtig te worden.

Reacties zijn gesloten.